Alle fietsen zijn bij ons welkom voor onderhoud of reparatie. Stap gerust eens binnen! Om het voor onze klanten makkelijk te maken, bieden wij een ophaal service aan in Berendrecht, Zandvliet en Stabroek!

Neem zeker contact met ons op!

Team Bikeaholic


Ik hou van de techniek, afstellen van de vering, op maat afstellen van uw fiets. Dat bieden we aan in onze bikeaholic shop! Afstellen tot in de perfectie, samen zoeken naar uw ideale fiets. Dit kan enkel door intensief te testen. Alleen zo kan je de juiste keuze maken. In overleg personaliseren we uw fiets exact zoals u het wil .... Echt, een fiets op maat!

Hiervoor volgen wij regelmatig opleidingen en workshops om bij te blijven met de laatste technologieën. Dit zowel voor veringen, remmen, schakelsystemen, maar ook voor de laatste nieuwtjes over elektrische systemen. Altijd up-to-date! Zo kunnen we alles tot in de puntjes verzorgen!
— Dennis Geuens - eigenaar Bikeaholic

Workshops for BIKEAHOLIC'S

Workshop/01 ONDERHOUD: hoe hou ik mijn fiets (bijna) nieuw? Hier geven we toelichting over hoe je uw fiets best regelmatig proper maakt en wat je hiervoor nodig hebt (en wat niet) om alles mooi draaiende te houden.

Workshop/02 TECHNIEK: remmen afstellen, versnellingen bijregelen, band plakken/vervangen, EHBO voor de fietser, vering correct instellen. Wat heb ik nodig om gerust een fietstocht te ondernemen?